Kézben tartott otthon

 Okostelefonjával mindig kapcsolatban maradhat lakókörnyezetével

Kézben tartott otthon

Tegye otthonát biztonságossá és komfortossá!

Éljen nyugodt és gondtalan életet a NETIChome megoldásaival, ami megtanítja otthonát, hogyan gondoskodjon Önről. Okostelefonjával a NETIChome képes vezérelni a világítást, redőnyeit, klímaberendezéseit, kameráit és egyéb készülékeit, Ön bármikor és bárhol is legyen.

A NETIChome egy egyszerű, költséghatékony és környezetbarát megoldás, hogy távolról vezérelje és menedzselje otthona elektromos berendezéseit akár telefonjáról, akár számítógépe webes kezelőfelületéről. Alkalmazható nemcsak újépítésű házaknál, hanem meglévőknél és akár kisebb üzleti épületeknél is. A használata egyszerű és jól alkalmazkodik az igényeihez és szükségleteihez.

A NETIChome főbb előnyei

szerelés

Nem szükséges telepítéskori építési munkálat, az alkalmazás vezeték nélkül kommunikál

Óra

Gyors és könnyű telepítés új épületeknél és felújításoknál

Kapcsolók Felhasználhatók a hagyományos kapcsolók és nyomógombok

SzerelőEgyszerű és könnyű karbantarthatóság, amit bármely villanyszerelő cég képes elvégezni

Vezérelheti és menedzselheti otthona minden készülékét – lámpáit, redőnyeit, klímakészülékét, kameráit – bárhonnan mobiltelefonja segítségével vagy a webes felületről. Az előre elmentett ütemtervek szerint a beállított események precízen követik egymást és működnek az Ön életmódját követve. A távoli vezérlés lehetővé teszi, hogy mindig felügyelet alatt tartsa otthonát. A rendszer figyelmeztető üzenetet küld SMS-ben vagy emailben bizonyos beállított események megtörténtekor. (pl. ha a szobahőmérséklet 25°C felé emelkedik, vagy egy ajtónyitás érzékelő aktiválódik)Kézben tel

Terjessze ki a NETIChome vezérlési körét egyre szélesebbé. Annak érdekében, hogy a kezdeti beruházása a lehető legkisebb legyen, vásároljon csak az Önnek éppen szükséges vezérléshez szükséges modult, majd ahogy igényei bővülnek, illetve a jövőben képes beruházni más modulokra is, úgy későbbiekben is tudja a meglévő rendszerét bővíteni.

Laptop, telIngyenes távoli elérés a NETIChome rendszeréhez.  A mobil-alkalmazáshoz (Iphonehoz és Androidhoz egyaránt) és a webes eléréshez nem kell semmilyen szoftvert vásárolni, az ingyen jár a NETIChome rendszerhez.

Felhasználóbarát kezelőfelületek

Felület 2                 Felület 3