Ipari és Kereskedelmi hűtőkKereskedelmi és ipari hűtők telepítése,  javítása, karbantartása:

 

Vállaljuk hűtőgépek hűtőbútorok, szakszerű javítását, beszabályozását, rendszeres és alkalmi karbantartását. Rendelkezünk a javításhoz szükséges minden eszközzel, szerszámokkal, folyamatosan frissített szaktudással és több évtizedes tapasztalattal.

A szerviz autók fel vannak szerelve a javításokhoz szükséges mindenféle szerszámmal és alkatrésszel, így a javítások több mint 90 %-át a helyszínre érkezve azonnal a szerviz autókban lévő anyagokkal és szerszámokkal el tudjuk végezni. A fődarab cseréket és a nagyfelújításokat is rövid határidővel el tudjuk végezni, mivel az importőrökkel és márkaképviseletekkel hosszú távú jó kapcsolataink alakultak ki, ezért gyorsan be tudjuk szerezni a szükséges saját raktárunkon nem lévő alkatrészeket.

Az utóbbi években tapasztalható energia áremelkedések miatt a berendezések energia hatékonyságára is kiemelt figyelmet fordítunk, és sok olyan hűtőgéppel találkozunk, amin a rendszer összehangolásával, beszabályozásával akár 20-30% energia megtakarítást is el tudunk érni, sőt a berendezés élettartama jelentős mértékben nő, meghibásodásának esélye jelentős mértékben csökken. Ehhez a feladathoz rendelkezünk minden szükséges műszerrel, tapasztalattal és a gyártóktól beszerzett információkkal.

Ipari és Kereskedelmi hűtők Ipari és Kereskedelmi hűtők Ipari és Kereskedelmi hűtők Ipari és Kereskedelmi hűtők Ipari és Kereskedelmi hűtők Ipari és Kereskedelmi hűtők Ipari és Kereskedelmi hűtők Ipari és Kereskedelmi hűtők Ipari és Kereskedelmi hűtők Ipari és Kereskedelmi hűtők Ipari és Kereskedelmi hűtők Ipari és Kereskedelmi hűtők Ipari és Kereskedelmi hűtők Ipari és Kereskedelmi hűtők Ipari és Kereskedelmi hűtők Ipari és Kereskedelmi hűtők Ipari és Kereskedelmi hűtők Ipari és Kereskedelmi hűtők Ipari és Kereskedelmi hűtők Ipari és Kereskedelmi hűtők Ipari és Kereskedelmi hűtők Ipari és Kereskedelmi hűtők Ipari és Kereskedelmi hűtők