Hűtőgépek, hűtőkamrák gyártása

Hűtőkamra gyártása, telepítése:

Vállaljuk hűtőházak, hűtőkamrák, hűtőbútorok, telepítését, gyárilag készre szerelt vagy általunk egyedileg tervezett és összeépített alkotó elemekből igény szerint.

Ezeket a berendezéseket használják az élelmiszeriparban, élelmiszer áruházakban, élelmiszer üzemekben, vágóhidakon, húsfeldolgozókban, vendéglátásban, kórházakban, gyógyszeriparban, zöldség-gyümölcs feldolgozókban és tárolónak, virágtárolónak, stb.

A berendezések összeállítását, elemeinek kiválasztását a több évtizedes tapasztalatunk és a gyártók által rendelkezésünkre bocsátott számítógépes kiválasztó programok segítségével végezzük.

Ezáltal tudunk energia hatékony berendezéseket készíteni, melyek nincsenek sem alul, sem pedig túl méretezve.

Hűtőkamra, hűtőház javítása, karbantartása:

Vállaljuk hűtőkamrák, hűtőházak szakszerű javítását, beszabályozását, rendszeres és alkalmi karbantartását. Rendelkezünk a javításhoz szükséges minden eszközzel, szerszámokkal, folyamatosan frissített szaktudással és több évtizedes tapasztalattal.

A szerviz autók fel vannak szerelve a javításokhoz szükséges mindenféle szerszámmal és alkatrésszel, így a javítások több mint 90 %-át a helyszínre érkezve azonnal a szerviz autókban lévő anyagokkal és szerszámokkal el tudjuk végezni. A fődarab cseréket és a nagyfelújításokat is rövid határidővel el tudjuk végezni, mivel az importőrökkel és márkaképviseletekkel hosszú távú jó kapcsolataink alakultak ki, ezért gyorsan be tudjuk szerezni a szükséges saját raktárunkon nem lévő alkatrészeket.

Az utóbbi években tapasztalható energia áremelkedések miatt a berendezések energia hatékonyságára is kiemelt figyelmet fordítunk, és sok olyan hűtőgéppel találkozunk, amin a rendszer összehangolásával, beszabályozásával akár 20-30% energia megtakarítást is el tudunk érni, sőt a berendezés élettartama jelentős mértékben nő, meghibásodásának esélye jelentős mértékben csökken. Ehhez a feladathoz rendelkezünk minden szükséges műszerrel, tapasztalattal és a gyártóktól beszerzett információkkal.

hutokamrak_hutohazak01hutokamrak_hutohazak02hutokamrak_hutohazak03hutokamrak_hutohazak04hutokamrak_hutohazak05hutokamrak_hutohazak06hutokamrak_hutohazak07hutokamrak_hutohazak08hutokamrak_hutohazak09hutokamrak_hutohazak10hutokamrak_hutohazak11hutokamrak_hutohazak12hutokamrak_hutohazak13hutokamrak_hutohazak14hutokamrak_hutohazak15hutokamrak_hutohazak16hutokamrak_hutohazak17hutokamrak_hutohazak18hutokamrak_hutohazak19hutokamrak_hutohazak20hutokamrak_hutohazak21hutokamrak_hutohazak22hutokamrak_hutohazak23hutokamrak_hutohazak24hutokamrak_hutohazak25hutokamrak_hutohazak26hutokamrak_hutohazak27hutokamrak_hutohazak28hutokamrak_hutohazak29hutokamrak_hutohazak30hutokamrak_hutohazak31hutokamrak_hutohazak32hutokamrak_hutohazak33hutokamrak_hutohazak34hutokamrak_hutohazak35hutokamrak_hutohazak36hutokamrak_hutohazak37hutokamrak_hutohazak38hutokamrak_hutohazak39hutokamrak_hutohazak40hutokamrak_hutohazak41hutokamrak_hutohazak42hutokamrak_hutohazak43hutokamrak_hutohazak44hutokamrak_hutohazak45hutokamrak_hutohazak46hutokamrak_hutohazak47hutokamrak_hutohazak48hutokamrak_hutohazak49hutokamrak_hutohazak50hutokamrak_hutohazak51hutokamrak_hutohazak52hutokamrak_hutohazak53