Technológiai hűtők gyártása, telepítése

technologiai_huto

Vállaljuk speciális egyedi, átfolyós és jégakkumulációs folyadékhűtők gyártását, telepítését, gyárilag készreszerelt vagy általunk egyedileg tervezett és összeépített alkotóelemekből, igény szerint.

Ezeket a berendezéseket használják az élelmiszeriparban (kenyérgyártás, édességgyártás), illetve sörfőzőkben, porcelán- és műanyaggyártás, üdítő- és szeszes ital gyártása során, tojáskeltetőkben, hegesztéstechnikában, stb.

A berendezések összeállítását, elemeinek kiválasztását a több évtizedes tapasztalatunk és a gyártók által rendelkezésünkre bocsájtott számítógépes kiválasztó programok segítségével végezzük. Ezáltal tudunk energiahatékony berendezéseket készíteni, melyek nincsenek sem alul-, sem pedig túlméretezve.

 

Technológiai hűtő javítása, karbantartása:

Vállaljuk folyadékhűtők, levegőszárítók, párátlanítók, fagylaltgépek, pasztőrgépek és egyéb technológiai hűtők szakszerű javítását, beszabályozását, rendszeres és alkalmi karbantartását. Rendelkezünk a javításhoz szükséges minden eszközzel, szerszámokkal, folyamatosan frissített szaktudással és több évtizedes tapasztalattal.

A szervizautók fel vannak szerelve a javításokhoz szükséges mindenféle szerszámmal és alkatrésszel. A javítások több mint 90 %-át a helyszínre érkezve azonnal a szervizautókban lévő anyagokkal és szerszámokkal el tudjuk végezni. A fődarabcseréket és a nagyfelújításokat is rövid határidővel el tudjuk végezni, mivel az importőrökkel és márkaképviseletekkel hosszú távú jó kapcsolataink alakultak ki, ezért gyorsan be tudjuk szerezni a szükséges, saját raktárunkon nem lévő alkatrészeket.

Az utóbbi években tapasztalható energia áremelkedések miatt a berendezések energiahatékonyságára is kiemelt figyelmet fordítunk, és sok olyan hűtőgéppel találkozunk, amin a rendszer összehangolásával, beszabályozásával akár 20-30% energiamegtakarítást is el tudunk érni, sőt, a berendezés élettartama jelentős mértékben nő, meghibásodásának esélye jelentős mértékben csökken. Ehhez a feladathoz rendelkezünk minden szükséges műszerrel, tapasztalattal és a gyártóktól beszerzett információkkal.

 

Folyadékhűtők, technológiai hűtőkFolyadékhűtők, technológiai hűtőkfolyadekhutok_technologiai_hutok44folyadekhutok_technologiai_hutok42folyadekhutok_technologiai_hutok43folyadekhutok_technologiai_hutok41folyadekhutok_technologiai_hutok40folyadekhutok_technologiai_hutok39folyadekhutok_technologiai_hutok38folyadekhutok_technologiai_hutok37folyadekhutok_technologiai_hutok36folyadekhutok_technologiai_hutok35folyadekhutok_technologiai_hutok34folyadekhutok_technologiai_hutok33folyadekhutok_technologiai_hutok32folyadekhutok_technologiai_hutok31folyadekhutok_technologiai_hutok30folyadekhutok_technologiai_hutok29folyadekhutok_technologiai_hutok28folyadekhutok_technologiai_hutok27folyadekhutok_technologiai_hutok26folyadekhutok_technologiai_hutok25folyadekhutok_technologiai_hutok24folyadekhutok_technologiai_hutok23folyadekhutok_technologiai_hutok22folyadekhutok_technologiai_hutok21folyadekhutok_technologiai_hutok20folyadekhutok_technologiai_hutok19folyadekhutok_technologiai_hutok18folyadekhutok_technologiai_hutok17folyadekhutok_technologiai_hutok16folyadekhutok_technologiai_hutok15folyadekhutok_technologiai_hutok14folyadekhutok_technologiai_hutok13folyadekhutok_technologiai_hutok12folyadekhutok_technologiai_hutok11folyadekhutok_technologiai_hutok10folyadekhutok_technologiai_hutok09folyadekhutok_technologiai_hutok08Folyadékhűtők, technológiai hűtők