hoszivattyukForgalmazott típusok: Daikin, Toshiba, LG, Fisher, Thermocold, Galetti, Midea

Az utóbbi időkben tapasztalható gázáremelés hatására jelentősen felértékelődött a hőszivattyúk szerepe az épületek fűtésében. Előnyei hogy csak elektromos energiára van szükség, kis helyen elfér nem kell kazánházat és kéményt építeni, nincs szénmonoxid mérgezés veszély és tűzveszély. Legfontosabb előnye azonban hogy olcsóbban lehet vele fűteni mint a legmodernebb kondenzációs gázkazánnal.

Forgalmazzuk a legnagyobb gyártók legmodernebb hőszivattyúit és az olcsóbb árfekvésű, egyszerűbb készülékeket is.

hoszivattyuk01hoszivattyuk02hoszivattyuk03hoszivattyuk04hoszivattyuk05hoszivattyuk06hoszivattyuk07hoszivattyuk08hoszivattyuk09

Hőszivattyú javítás

Vállaljuk, víz-víz, víz-levegő, levegő víz, levegő-levegő rendszerű hőszivattyúk szakszerű javítását, beszabályozását, rendszeres és alkalmi karbantartását. Rendelkezünk a javításhoz szükséges minden eszközzel, szerszámokkal, folyamatosan frissített szaktudással és több évtizedes tapasztalattal.

A szerviz autók fel vannak szerelve a javításokhoz szükséges mindenféle szerszámmal és alkatrésszel, így a javítások több mint 90 %-át a helyszínre érkezve azonnal a szerviz autókban lévő anyagokkal és szerszámokkal el tudjuk végezni. A fődarab cseréket és a nagyfelújításokat is rövid határidővel el tudjuk végezni, mivel az importőrökkel és márkaképviseletekkel hosszú távú jó kapcsolataink alakultak ki, ezért gyorsan be tudjuk szerezni a szükséges saját raktárunkon nem lévő alkatrészeket.

Az utóbbi években tapasztalható energia áremelkedések miatt a berendezések energia hatékonyságára is kiemelt figyelmet fordítunk, és sok olyan hőszivattyúval találkozunk, amin a rendszer összehangolásával, beszabályozásával jelentős energia megtakarítást el tudunk érni, sőt a berendezés élettartama jelentős mértékben nő, meghibásodásának esélye jelentős mértékben csökken. Ehhez a feladathoz rendelkezünk minden szükséges műszerrel, tapasztalattal és a gyártóktól beszerzett információkkal.