Tandem és csoport aggregát gyártás:

csoportagregat

Vállaljuk csoport aggregátok, gyártását, telepítését, általunk tervezett és egyedileg összeépített alkotó elemekből a megrendelő igénye szerint.

Ezeket a berendezéseket használják hűtőházak, hűtőkamrák, hűtőbútorok és technológiai hűtők hűtésigényének kielégítésére, mélyhűtő, normál és klíma tartományban egyaránt.

A berendezések összeállítását, elemeinek kiválasztását a több évtizedes tapasztalatunk és a gyártók által rendelkezésünkre bocsátott számítógépes kiválasztó programok segítségével végezzük.

Ezáltal tudunk energia hatékony berendezéseket készíteni, melyek nincsenek sem alul, sem pedig túl méretezve

Tandem és csoport aggregát előnyei:

  • Az indulási áramlökés kisebb, mivel egy mikroprocesszoros csoport aggregát vezérlő elektronika egyenként, késleltetve kapcsolja be a motorkompresszorokat a hűtési igénynek megfelelően.
  • A csoport aggregát több helyiség hűtését látja el egyidejűleg, ezért a terhelésnek megfelelően adott esetben nagyobb hűtőteljesítményt biztosít egy-egy hűtőkamrára.
  • A vezérlő elektronika a kompresszorok indulási sorrendjét is változtatja, ezzel biztosítva a kompresszorok egyenletes terhelését és azonos futásidejét.
  • Esetleges kompresszor meghibásodás esetén a többi kompresszor hosszabb üzemidővel ugyan, de ellátja a hűtési feladatot, így az áruromlás esélye kisebb.
  • Energiatakarékos, mivel csak a pillanatnyi hűtési igénynek megfelelő számú kompresszor üzemel, ezáltal a felvett villamos energia mennyisége kevesebb.

csoportaggregatok08csoportaggregatok07csoportaggregatok06csoportaggregatok05csoportaggregatok03csoportaggregatok02csoportaggregatok01csoportagregatcsoportaggregatok48csoportaggregatok47csoportaggregatok46csoportaggregatok45csoportaggregatok44csoportaggregatok43csoportaggregatok42csoportaggregatok41csoportaggregatok40csoportaggregatok39csoportaggregatok38csoportaggregatok37csoportaggregatok36csoportaggregatok35csoportaggregatok34csoportaggregatok33csoportaggregatok32csoportaggregatok31csoportaggregatok30csoportaggregatok29csoportaggregatok28csoportaggregatok27csoportaggregatok26csoportaggregatok25csoportaggregatok24csoportaggregatok23csoportaggregatok22csoportaggregatok21csoportaggregatok20csoportaggregatok19csoportaggregatok18csoportaggregatok17csoportaggregatok16csoportaggregatok15csoportaggregatok14csoportaggregatok13csoportaggregatok12csoportaggregatok11csoportaggregatok10csoportaggregatok09